“Opladen bij Siam Massage”

Thaise ontspanningsmassage in Arnhem en Nijmegen

Het dagelijks leven vergt meer energie dan je denkt. Maar stilzitten is er niet bij. Je gaat gewoon door. Toch is het belangrijk dat je regelmatig je lichamelijke en mentale ‘batterij’ oplaadt. Zo voorkom je stress die zich kan uiten in onder meer nek- en rugklachten. Pak je rustmoment bij Siam
Massage
in Arnhem of Nijmegen. En ontdek de heilzame werking van een Thaise ontspanningsmassage.

Voordelen van een ontspanningsmassage bij Siam Massage

Buiten dat een ontspanningsmassage van Siam Massage je een ultiem moment van rust geeft, heeft het ook op verschillende lichamelijke vlakken een heilzame werking. Onze massage:

  • verhelpt hoofd-, nek- en rugklachten
  • bestrijdt buik- en menstruatiepijn
  • verbetert de bloedcirculatie
  • optimaliseert het lymfeklierstelsel
  • verbetert je immuunsysteem

Vitaler en uitgerust voelen? Boek een massagebehandeling in onze salon in Arnhem of Nijmegen.

Reserveer een massagebehandeling

Populaire massages voor nek- en rugklachten

Oosterse kruidenstempelmassage

Nek-, schouder- en rugklachten verminderen na een ontspannende kruidenstempelmassage. Deze van oorsprong Oosterse dieptemassage met warme kruidenbuiltjes heeft een krachtige helende werking. De buidels bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden. Reserveer deze behandeling bij Siam Massage in Arnhem of Nijmegen.

Boek een kruidenstempelmassage

Sabai-massage

Dit is een heerlijke ontspannende massage, waarbij we gebruikmaken van Sabai-olie. Deze olie wordt in Thailand al eeuwen toegepast bij massages. Wij raden een Sabai-massage aan als je stress- en spanningsklachten hebt, zoals hoofdpijn, vermoeidheid of een gebrek aan energie. Sabai-olie is ook een perfect middel tegen een droge huid.

Reserveer een Sabai-massage

Hotstone-massage

Hotstone-therapie is een intense warmtemassage. De verwarmde stenen worden op je lichaam gelegd. De hitte van de stenen dringt door de druk op het lichaam diep door in de spieren. De stenen gebruiken we vervolgens om je lichaam mee te masseren. Voel je als herboren na een hotstone-massage van Siam Massage.

Boek een hotstone-massage

Ontspanningsmassage inplannen?

Siam Massage is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je tussen 10.30 uur en 22.00 uur een behandeling ondergaan. Op zondag zijn we van 11.00 tot 22.00 uur geopend. Deze openingstijden gelden voor beide vestigingen in Arnhem en Nijmegen. In de salons kun je uitsluitend contant betalen.

Reserveer je plek op de massagetafel